Mireille_blouse_thin

Vind Jouw Klant cursus

Werk vol vertrouwen en plezier toe naar meer vrijheid dankzij jouw eerste klant
Zou jij graag bevestiging vinden in wat jij doet? Wil jij met vertrouwen en plezier je bedrijf opstarten? Droom jij van volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt?

Als echte doorpakker ben jij jouw dag vanmorgen vol positieve energie gestart. Je bent pas net voor jezelf begonnen maar het liefst was je gisteren al succesvol in bedrijf. Je besluit vandaag verder te werken aan je website waar je een paar weken terug enthousiast aan bent begonnen. En laatst heb je besloten om een e-book te maken als mooie gratis weggever dus dat pak je naast je website vandaag ook op.

In de ochtend pak je lekker door, maar tegen het einde van de dag bekruipt je een gevoel van onbehagen zoals de laatste tijd wel vaker het geval is. Want ondanks dat je vandaag enthousiast hebt doorgewerkt, vraag je je af of je wel met het juiste bezig bent om jouw eerste klant te vinden. Die website komt maar niet af, want eigenlijk weet je nog niet goed wie je doelgroep is, waardoor het schrijven van die websiteteksten zo moeizaam gaat. Idem dito wat betreft het e-book. Wat zet je daar nou in? Teneergeslagen klap je je laptop einde dag dicht. Je beseft je dat je weer niet bent opgeschoten om die eerste klant binnen te halen.

Je mist het vertrouwen dat je had toen je net startte. In plaats daarvan ben je zoekende en voel je je onzeker. Met meer plezier je bedrijf opstarten terwijl je toewerkt naar persoonlijke & financiële vrijheid klinkt je als muziek in de oren, maar hoe kom je daar?

Daar ga ik je bij helpen in de Vind Jouw Klant cursus.
Mireille kaarten

Herken je dit?

Jij wil...

Dat ligt allemaal binnen handbereik met de Vind Jouw Klant cursus
Je leert stap voor stap hoe je jouw klant kiest, een onweerstaanbaar aanbod maakt, en jouw eerste klant vindt.

Je hebt géén website, Insta of ads nodig om aan de cursus mee te doen.
When starting a new business or project, you only need one customer
- Josh Nelson

Wat is het resultaat?

Jij vindt jouw eerste klant! 🎉
Hierdoor:

Wat houdt het programma praktisch in?

Het doel van de Vind Jouw Klant cursus is om jouw eerste betalende klant binnen te halen. Ik help jou daarbij. Zo krijg jij het vertrouwen dat je dit kunt, meer plezier om jouw bedrijf vol positieve energie op te starten, en werk je toe naar jouw droom van vrijheid. Je hebt geen website, Insta of ads nodig.
De investering voor de Vind Jouw Klant cursus is 497,- exclusief BTW.
One. One of anything is powerful. It is the start of your journey to success
- Josh Nelson
Ideeen plan

Wat je krijgt:

Het resultaat? Met meer plezier en vertrouwen je bedrijf opstarten om toe te werken naar persoonlijke & financiële vrijheid!

Dit leer je in de cursus

De cursus bestaat uit 4 modules. Elke sessie behandelen we 1 module. Via een vriendelijke schop onder de kont van mij gedurende het traject en jouw go-getter mentaliteit kan jij binnen een maand jouw eerste klant vinden!

Module 1

Kies je klant
We maken een overzicht van alle mogelijke klanten die bij jouw concept passen en bepalen een strategie om met hen in contact te komen. Aan het eind van deze module kies jij je klant. Je kent haar pijnpunten en verlangens en spreekt de klanttaal.

Module 2

Maak een onweerstaanbaar aanbod + vind jouw klant
We bedenken een aanbod waar de klant simpelweg geen nee tegen kan zeggen. We bereiden jouw zoektocht naar een klant praktisch voor zodat jij precies weet wat je moet doen wanneer jij op pad gaat om jouw eerste klant te vinden.

Module 3

bereid je voor: wat verwacht jouw klant van jou?
We bereiden jou voor op het bedienen van je eerste klant. Waar moet je aan denken tijdens het eerste klantcontact? Wat verwacht jouw klant van jou? Heb je overal aan gedacht?

Module 4

trek jouw tweede klant aan
We reflecteren op de afgelopen periode en bepalen de beste volgende stap om jouw tweede klant aan te trekken.

Deze cursus is voor jou als je

Deze cursus is niet voor jou als je

Notitie strook
"Dankzij Mireille heb ik een nieuwe doelgroep ontdekt waar ik niet eerder aan had gedacht. Ik vond mijn eerste betalende klant tijdens de cursus. Ik weet nu dat ik geld kan verdienen en waar ik het moet zoeken!"
Aleksandra
Aleksandra
Kledingontwerpster

Waar je op kunt rekenen

Positive vibes

Een flinke dosis positive vibes

Als je de reviews wilt geloven!

Vriendelijke schop

Een vriendelijke schop onder je kont

Een schop onder je kont en stok achter de deur zorgen ervoor dat jij nu serieus op zoek gaat naar jouw eerste klant

Mireille kinderboeken

Expertise

Eén van mijn sterke kanten is bedrijven lanceren en in korte tijd animo testen, dankzij o.a. mijn eigen gefaalde startup, deelname aan talloze Startup Weekends, en 10+ bedrijfslanceringen met de meest uiteenlopende concepten

Dit is wat anderen over mij en de Vind Jouw Klant cursus zeggen:

Voordat ik startte met Mireille’s cursus had ik een tunnelvisie wat betreft m’n klant. De cursus heeft m’n blik geopend. Ik heb een hele nieuwe doelgroep ontdekt en vond m'n eerste klant tijdens de cursus. Ik weet nu dat ik geld kan verdienen en waar ik het moet zoeken. Ik raad Mireille’s cursus aan elke startende ondernemer aan die werk wilt maken van haar eerste klant!
Aleksandra
Aleksandra
Kledingontwerpster
Ik ben super enthousiast over het format van de Vind Jouw Klant cursus en vond het heel chill dat de cursus kort is. Mireille's enthousiasme is aanstekelijk en ik vond het werken met het online whiteboard heel waardevol.
Nanja
Nanja van Rijsse
Oprichter stichting Women Skate the World
Mireille is enthousiast en heeft een aanstekelijke energie, die je gelijk tot actie aanzet. De Vind Jouw Klant cursus zit goed in elkaar en heeft duidelijke thema's en bijbehorende opdrachten. Het is van begin tot eind echt actie gericht en dat is fijn. Je weet waar je aan toe bent en je boekt resultaat.
Ostara Ontspanningscoach
Ostara
Ontspanningscoach
Mireille is motiverend en begripvol, maar stelt ook de kritische vragen die soms liever niet hoort, maar wel nodig hebt. Deze training heeft mij geholpen om een bevestiging te vinden in wat ik doe. Het is echt iets wat bij mij past en waar ik mijn tijd en energie in wil steken. Een wekelijkse afspraak gaf een stok achter de deur om ook werkelijk stappen te ondernemen. Als er een vervolg training komt, ben ik er graag bij!
Marjon
Marjon
Aviadi Travel
Tijdens de training van Mireille werden we uitgedaagd om een stapje verder te gaan dan alleen te denken over onze ideale klant. Juist ervaren. Het klinkt als een open deur. Toch was deze stap volledig aan me voorbij gegaan. Letterlijk in gesprek gaan met mensen. Kijken, vooral voelen of het klikt. Word ik er blij van? En de ander ook? Wat vind ik zelf belangrijk? Waar is behoefte aan? Mocht je nu net dat steuntje in je rug willen, sluit je dan aan bij Mireille's training!
Leonie
Leonie Wouters
Woordenbrij Ontrafelaar

Natuurlijk kun je het eerst zelf proberen

Als je denkt: ik probeer het toch liever eerst zelf, waarom heb je dat dan nog niet gedaan?

Hoe ga jij die eerste cruciale klant vinden die jou de bevestiging geeft dat er mensen op jou zitten te wachten als het je tot nu toe niet is gelukt?

Hoe wordt ondernemen, zonder een stok achter de deur, een avontuur waar jij ook lol uit haalt?

Hoe zorg jij ervoor dat jij toe gaat werken naar die vrijheid waar je zo naar verlangt?

Dankzij mijn talloze lanceringen met als klapper een app waar ik een jaar aan werkte voor Jan met de korte achternaam, ben ik jouw partner in crime om jouw eerste betalende klant te helpen vinden. Maak gebruik van mijn jarenlange kennis in de meest uiteenlopende concepten en technieken, en leer van mijn inzichten uit m'n startup avontuur, deelname aan verschillende Startup Weekends, Hackathons, en startup incubator programma's.

Laat mij jou ook helpen. Zullen we er samen voor gaan?
Mireille Marktplaats

Even voorstellen

Ik help startende ondernemers om binnen een maand hun eerste klant te vinden.

Regelmatig ontmoet ik starters met een mooie missie die enthousiast over hun grootse plannen vertellen. Wanneer ik ze vervolgens vraag naar hun plan om die eerste klant binnen te halen valt het stil.

Bedrijfsideeën in een korte tijd lanceren en animo testen is één van mijn sterke kanten. Dankzij mijn brede interesse heb ik veel verschillende concepten en lanceringsstrategieën getest. Een gefaalde startup waar ik in 2015 aan werkte gaf mij het 'lightbulb' moment. Sinds ik snap dat het lanceren van nieuwe concepten mijn kracht is help ik startende ondernemers met dat allermoeilijkste eerste stukje van het ondernemersavontuur.

Door met een goed verhaal te komen, je klant te kiezen, en met een aanbod te komen waar je klant geen nee tegen kan zeggen, help ik je om met vertrouwen en plezier je bedrijf te lanceren zodat jij toe kunt werken naar jouw droom: vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt, met wie je wilt.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus geschikt?
Voor elke go-getter startende ondernemer die vol ambitie zit om mensen te helpen maar vastloopt op het vinden van die eerste klant!

Wat als ik wel al een website en/of Instagram heb?
Helemaal top! Maar het is niet noodzakelijk :- )

Wat is de investering?
De cursus kost 497 euro ex BTW.

Gaan we tijdens de cursus advertenties opzetten of andere dingen doen die me extra geld gaan kosten waar ik rekening mee moet houden?
Nee! Waar je wel rekening mee mag houden is een betalende klant waarmee je een deel van de investering weer terugverdient 😉

Kan ik ook meedoen als ik al ondernemer ben maar hulp nodig heb met een klant vinden voor een nieuw concept ?
Jazeker!

Wat als ik er niet live bij kan zijn?
Alle sessies worden opgenomen. Je ontvangt na de sessie de opname.

Kan ik meedoen als ik al even bezig ben maar op zoek ben naar leukere klanten?
Jazeker!

Ik zou wel willen maar ik heb nu geen tijd.
Dan is mijn vraag aan jou: hoe graag wil jij vrijheid ervaren? Er is altijd wel een reden om het uit te stellen, het juiste moment om te starten komt nooit...

De cursus is er juist op gericht om met meer vertrouwen en plezier je bedrijf op te starten zodat jij kunt toewerken naar die vrijheid waar je al zo lang naar verlangt. Maak hier juist nu werk van!

Ik twijfel of ik deze investering wil doen.
Hoe lang heb je het zelf al geprobeerd? En wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Ik nodig je echt van harte uit om mee te doen!

Waar vindt de cursus plaats?
De cursus vindt online plaats via beeldbelmeetings.

Hoeveel tijd dien ik te reserveren voor huiswerk gedurende de cursus?
Reserveer 4-6 uur per week voor het uitvoeren van de opdrachten die ik je wekelijks geef.

Kan ik meedoen als ik fulltime een baan in loondienst heb?
Dat hangt af van hoe druk jouw baan is. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je je huiswerk inplant gedurende de week. Let op: gesprekjes met jouw potentiële klant zullen waarschijnlijk grotendeels overdag plaatsvinden. Als je een drukke baan hebt waar je je werk niet deels naar de avond kunt verschuiven, raad ik de cursus af.

Hoe worden de sessies georganiseerd?
We gebruiken een online whiteboard om opdrachten te maken. Voorafgaand aan de cursus geef ik je een kleine opdracht om jezelf er bekend mee te maken (geen zorgen, het is een gebruiksvriendelijke tool die je ook zult snappen als met computers werken niet je sterkste punt is!).

Je hebt tot hier gelezen...

Dan ben je dus geïnteresseerd. Waar wacht je nog op? Stop met twijfelen en doe mee! Vind jouw eerste klant, en krijg een ENORME energieboost om door te pakken met het opzetten van je bedrijf!