Mireille Spreken Main

Gastspreker op jouw event

Bijna niemand praat openlijk over z'n failures.

LinkedIn staat vol met succesverhalen van mensen die met net een nieuwe certificering hebben behaald, promotie hebben gemaakt, of een miljoeneninvestering hebben ontvangen. Op Instagram en Facebook lijkt iedereen het perfecte leven te leiden. Maar niemand heeft instantly succes. Hoe is men daar gekomen? Welke obstakels heeft men overwonnen, en welke lessen heeft men geleerd?

Door m'n atypische pad waar ik qua carrière veelal horizontaal van baan ben gewisseld omdat ik telkens geïnteresseerd was in een totaal ander vakgebied, over heel de wereld heb gewoond om telkens toch weer te concluderen dat Nederland zo gek niet is,  en tientallen bedrijfsideeën testte die stuk voor stuk flopten, ben ik gewend geraakt met onderuitgaan.

Ik praat er daarom graag over. Het levert fantastische verhalen op. Laat me je bijvoorbeeld een keer vertellen over een app waar ik een jaar aan werkte, om er vervolgens achter te komen dat er geen markt voor was. Of die keer in Japan waar ik heen ging om een business idee te vinden, dat niet vond, maar wel kendo leerde, als 29-jarige streed tegen 5-jarige ninja's, maar nooit won. Of die keer dat ik naar Praag verhuisde om te leren programmeren, om er vervolgens tijdens m'n baan als junior developer achter te komen dat programmeren totaal niet bij me past.

Falen is een blessing, en ik ben ervan overtuigd dat als men er meer comfortabel mee zou zijn, en er openlijk over zou spreken, er nog veel mooiere dingen kunnen ontstaan binnen een bedrijf, als ondernemer, en buiten werk. We zijn tot veel meer in staat dan we denken.

Ik spreek graag over...
Geïnteresseerd? Ik denk graag met je mee over hoe ik een bijdrage kan leveren aan jouw event. Stuur een email naar mireille@mireillebobbert.com en dan hebben we contact!

Gezien bij

Logo Erasmus
Logo ECE