Dit is wat anderen over mij zeggen

"Mireille heeft een aanstekelijke energie die je gelijk tot actie aanzet"

Mireille is enthousiast en heeft een aanstekelijke energie, die je gelijk tot actie aanzet. De Kickstart Your Business cursus zit goed in elkaar en heeft duidelijke thema's en bijbehorende opdrachten. De cursus is van begin tot eind echt actie gericht en dat is fijn. Je weet waar je aan toe bent en je boekt resultaat.

Ostara Ontspanningscoach
Ostara
Ontspanningscoach

"Dankzij Mireille heb ik mijn horizon verbreed en een nieuwe doelgroep ontdekt waar ik niet eerder aan had gedacht"

Ik wilde graag zelf de invulling aan mijn ideale klant geven. Dankzij de sessies met Mireille ben ik tot besef gekomen waar mijn ideale klant werkelijk behoefte aan heeft. Dankzij Mireille heb ik mijn horizon verbreed en een nieuwe doelgroep ontdekt waar ik niet eerder aan had gedacht. De sessies gaven me inspiratie en ontzettend veel positieve energie. Ik raad de cursus met Mireille aan aan elke startende ondernemer die zoekende is naar haar doelgroep!

Aleksandra
Aleksandra
Kledingontwerpster

"Mireille's enthousiasme is aanstekelijk"

Ik ben super enthousiast over het format van de Kickstart Your Business cursus en vond het heel chill dat de cursus kort is. Mireille's enthousiasme is aanstekelijk en ik vond het werken met het online whiteboard heel waardevol.

Nanja
Nanja van Rijsse
Oprichtster stichting Women Skate the World

"Mireille is motiverend en begripvol, maar stelt ook de kritische vragen die je liever niet hoort, maar wel nodig hebt"

De Kickstart Your Business cursus was voor mij vooral heel tof om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten met hele bijzondere en inspirerende ideeën. Mireille is motiverend en begripvol, maar stelt ook de kritische vragen die soms liever niet hoort, maar wel nodig hebt. Deze training heeft mij geholpen om een bevestiging te vinden in wat ik doe. Het is echt iets wat bij mij past en waar ik mijn tijd en energie in wil steken. Een wekelijkse afspraak gaf een stok achter de deur om ook werkelijk stappen te ondernemen. Als er een vervolg training komt, ben ik er graag bij!

Marjon
Marjon
Reisadviseur Aviadi Travel

"Tijdens de cursus werden we uitgedaagd om verder te gaan dan alleen denken over de ideale klant. Juist ervaren. Word ik er blij van? En de ander ook?"

Tijdens de training van Mireille werden we uitgedaagd om een stapje verder te gaan dan alleen te denken over onze ideale klant. Juist ervaren. Het klinkt als een open deur. Toch was deze stap volledig aan me voorbij gegaan. Letterlijk in gesprek gaan met mensen. Kijken, vooral voelen of het klikt. Word ik er blij van? En de ander ook? Wat vind ik zelf belangrijk? Waar is behoefte aan? Mocht je nu net dat steuntje in je rug willen, sluit je dan aan bij Mireille's training!

Leonie
Leonie Wouters
Woordenbrij Ontrafelaar

"Mireille's inzichten en ideeën, maar ook vooral haar eerlijkheid en openheid zijn enorm inspirerend"

Mireille, wat een geweldig mens en een enorm fijne energie, om mee samen te werken. Ik genoot van haar enthousiasme! Haar inzichten en ideeën, maar ook vooral haar eerlijkheid en openheid zijn enorm inspirerend. Ik raad iedereen aan met haar samen te werken!>

Sonja
Sonja Luesing
Fotograaf

Overtuigd?

Ready om net als m'n klanten aan de slag te gaan om binnen 3 weken jouw droomklant te vinden en een mooi aanbod neer te zetten?
Vul dan het contactformulier in en ik kom binnen 2 werkdagen bij je terug. Ik ben benieuwd naar je verhaal!