Mireille_blouse_thin

Kickstart Your Business Sprint

Binnen een maand van financiële onzekerheid naar werken met de allerleukste klanten
Als echte go-getter start jij jouw dag vol goede moed, en sta jij paraat om klanten te helpen. Je zit vol goede ideeën over hoe je jouw klant van dienst kan zijn, en dagdroomt stiekem al over al die Mollie notificaties die je ontvangt bij elke bestelling die je dankzij jouw online aanbod automatisch ontvangt. Maar voor je het weet nadert het einde van de werkdag en heb je geen leads kunnen omzetten tot klant. Of die klanten zijn überhaupt nog in geen velden of wegen te bekennen. Je baalt ervan, en beseft je dat je jouw klant en aanbod gewoon niet scherp genoeg hebt om écht goed te kunnen verkopen.

Je mist het plezier en de vrijheid die je voelde toen je net begon aan je ondernemersavontuur. In plaats daarvan heb je financiële stress, voel je je onzeker, ervaar je veel mentale onrust, en heb je vaak weinig vertrouwen dat het goedkomt. Meer geld verdienen met meer rust, vertrouwen en plezier klinkt jou als muziek in de oren. Maar hoe bereik je dat?

Daar ga ik je mee helpen in de Kickstart Your Business Sprint.

Herken je dit?

Mireille kaarten

Jij wilt...

Dan is dit jouw cursus
Alleen ga je snel, samen kom je verder

Wat leer je in de Kickstart Your Business Sprint?

In de Kickstart Your Business Sprint leer ik jou hoe jij klanten aantrekt die jou helpen naar financiële onafhankelijkheid. Zo kan jij vanuit rust en vertrouwen met plezier ondernemen en een grote impact maken met jouw bedrijf!

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt:

Na de Kickstart Your Business Sprint...

De investering voor de Kickstart Your Business Sprint bedraagt 497,- exclusief BTW.
"Mireille's cursus heeft mij geholpen om een bevestiging te vinden in wat ik doe. Een wekelijkse afspraak gaf een stok achter de deur om ook werkelijk stappen te ondernemen."
Marjon
Marjon
Reisadviseur Aviadi Travel
Ideeen plan

Wat krijg je?

Het resultaat? Vanuit rust en vertrouwen met meer plezier timmeren aan het bedrijf dat jij voor ogen hebt!
"Ik ben super enthousiast over het format, en vond het heel chill dat het een korte cursus is. Mireille's enthousiasme is aanstekelijk!"
Nanja
Nanja
Oprichtster stichting Women Stake the World

Wie wat waar wanneer?

De cursus bestaat uit 4 online sessies. Elke sessie heeft een concreet onderwerp. Via een vriendelijke schop onder de kont van mij gedurende het traject heb jij binnen een maand jouw ideale klant-pilot opgezet!
"Dankzij Mireille heb ik mijn horizon verbreed en een nieuwe doelgroep ontdekt waar ik niet eerder aan had gedacht. De sessies gaven me inspiratie en ontzettend veel positieve energie."
Aleksandra
Aleksandra
Kledingontwerpster
Notitie strook

Deze cursus is voor jou als je

Deze cursus is niet voor jou als je

"Tijdens de training van Mireille werden we uitgedaagd om een stapje verder te gaan dan alleen te denken over onze ideale klant. Juist ervaren. Kijken, vooral voelen of het klikt. Word ik er blij van? En de ander ook? Wat vind ik zelf belangrijk? Waar is behoefte aan?"
Leonie
Leonie
Woordenbrij Ontrafelaar

Waar je op kunt rekenen

Positive vibes

Een flinke dosis positive vibes

Als je de reviews wilt geloven!

Vriendelijke schop

Een vriendelijke schop onder je kont

Voor het vinden van jouw klant en een passend aanbod zul je je mouwen moeten opstropen en ik help je daar graag bij

Mireille kinderboeken

Expertise

Gedurende de afgelopen 6 jaar ben ik bezig geweest met het tevergeefs opzetten van nieuwe bedrijven. Door mijn vele mislukkingen weet ik inmiddels wat wel en niet werkt om leuke klanten te vinden en aan te trekken!

Dit is wat anderen over mij en de Kickstart Your Business Sprint zeggen:

Ik wilde graag zelf de invulling aan mijn ideale klant geven. Dankzij de sessies met Mireille ben ik tot besef gekomen waar mijn ideale klant werkelijk behoefte aan heeft. Dankzij Mireille heb ik mijn horizon verbreed en een nieuwe doelgroep ontdekt waar ik niet eerder aan had gedacht. De sessies gaven me inspiratie en ontzettend veel positieve energie. Ik raad de cursus met Mireille aan aan elke startende ondernemer die zoekende is naar haar doelgroep!
Aleksandra
Aleksandra
Kledingontwerpster
Ik ben super enthousiast over het format, van de Kickstart Your Business Sprint en vond het heel chill dat de cursus kort is. Mireille's enthousiasme is aanstekelijk en ik vond het werken met het online whiteboard heel waardevol.
Nanja
Nanja van Rijsse
Oprichter stichting Women Skate the World
Mireille is enthousiast en heeft een aanstekelijke energie, die je gelijk tot actie aanzet. De Kickstart Your Business Sprint zit goed in elkaar en heeft duidelijke thema's en bijbehorende opdrachten. Het is van begin tot eind echt actie gericht en dat is fijn. Je weet waar je aan toe bent en je boekt resultaat.
Ostara Ontspanningscoach
Ostara
Ontspanningscoach
Mireille is motiverend en begripvol, maar stelt ook de kritische vragen die soms liever niet hoort, maar wel nodig hebt. Deze training heeft mij geholpen om een bevestiging te vinden in wat ik doe. Het is echt iets wat bij mij past en waar ik mijn tijd en energie in wil steken. Een wekelijkse afspraak gaf een stok achter de deur om ook werkelijk stappen te ondernemen. Als er een vervolg training komt, ben ik er graag bij!
Marjon
Marjon
Aviadi Travel
Tijdens de training van Mireille werden we uitgedaagd om een stapje verder te gaan dan alleen te denken over onze ideale klant. Juist ervaren. Het klinkt als een open deur. Toch was deze stap volledig aan me voorbij gegaan. Letterlijk in gesprek gaan met mensen. Kijken, vooral voelen of het klikt. Word ik er blij van? En de ander ook? Wat vind ik zelf belangrijk? Waar is behoefte aan? Mocht je nu net dat steuntje in je rug willen, sluit je dan aan bij Mireille's training!
Leonie
Leonie Wouters
Woordenbrij Ontrafelaar

Natuurlijk kun je het eerst zelf proberen

Als je denkt: ik probeer het toch liever eerst zelf, waarom heb je dat dan nog niet gedaan? Die bron van nieuwe klanten vind je niet zomaar. Hoe ga je er zelf voor zorgen dat jij ontdekt wie jouw ideale klant is? Hoe ga jij een service aanbieden waar jij zelf mega enthousiast van wordt, en waar jouw klant ook om staat te springen? Hoe zorg jij voor meer helderheid, rust, vertrouwen en plezier in je werk?

Dankzij mijn talloze gefaalde avonturen met als grootste mislukking een app waar ik een jaar aan heb gewerkt om er vervolgens achter te komen dat niemand daar op zat te wachten, ben ik jouw partner in crime om eens kritisch met jou mee te kijken en jou verder te helpen met het opzetten van je droombedrijf.
Mireille Marktplaats

Even voorstellen

Ik ben Mireille en ik heb de afgelopen jaren enorm vaak gefaald in het opzetten van nieuwe bedrijven. Na het meer dan 10 keer te hebben geprobeerd zonder succes, ontdekte ik een paar patronen waar het steeds fout ging: ik pakte iets op wat niet bij me paste, dacht te groots, had bijna nooit m'n doelgroep helder, interviewde meestal alleen vrienden en familie en keek niet buiten m'n kring, en probeerde geregeld mijn product of service door de strot van m'n klant te duwen.

Inmiddels weet ik dat het zo niet werkt ;-). Het gaat juist om klein beginnen met iets waar jij blij van wordt, werken met een klant die bij jou past, snappen waar zij over piekert, een gepast aanbod bedenken, en continue aanpassen en optimaliseren. Door snel te testen en tweaken kan je een geweldige service lanceren die past bij jou én jouw ideale klant.

Met de inzichten van m'n startup avontuur, talloze mislukte experimenten, en deelname aan verschillende Startup Weekends, Hackathons, en startup incubator programma's, leer ik je om de allerleukste klanten aan te trekken waardoor jij financieel afhankelijk wordt en meer plezier en vrijheid ervaart in het runnen van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus geschikt?
Voor de go-getter startende ondernemer die superleuke klanten en een mooi aanbod wilt om toe te werken naar financiële onafhankelijkheid, maar niet weet hoe dat aan te pakken.

Wanneer kan ik starten?
Op elk moment!

Wat is de investering?
De cursus kost 497 euro ex BTW.

Ik zou wel willen maar ik heb nu geen tijd.
Dan is mijn vraag aan jou: hoe graag wil jij een succesvolle business? Er is altijd wel een reden om het uit te stellen, het juiste moment om te starten komt nooit...

De cursus is er ook juist op gericht op meer vrije tijd over te houden doordat jij sneller leuke klanten aantrekt zodat jij meer rust en vrijheid krijgt. Maak hier juist nu werk van!

Ik twijfel of ik deze investering wil doen.
Hoe lang heb je het zelf al geprobeerd? En wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Ik nodig je echt van harte uit om mee te doen!

Wat is een pilot?
Een pilot is een experiment waarmee je jouw aanbod op kleine schaal test. Op deze manier ontdek je wat wel niet werkt voor jou en de klant, en kun je je aanbod aanpassen en verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het opzetten van een pilot?
Via jouw pilot ontdek je zaken waar je klant tegenaan loopt waar je nog niet aan had gedacht, ervaar je of het klikt tussen jou en jouw klant, en merk je of jouw aanbod aanslaat en hoe je die kunt verbeteren. Op deze manier kun jij een sterkere service neerzetten bij lancering die meer waard is en waar je dus ook meer voor kunt vragen!

Waar vindt de cursus plaats?
De cursus vindt online plaats via beeldbelmeetings.

Hoeveel tijd dien ik te reserveren voor huiswerk gedurende de cursus?
Reserveer minimaal een dagdeel per week voor het uitvoeren van de opdrachten die ik je wekelijks geef.

Kan ik meedoen als ik fulltime een baan in loondienst heb?
Dat hangt af van hoe druk jouw baan is. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je je huiswerk inplant gedurende de week. Let op: gesprekjes met jouw potentiële ideale klant zullen waarschijnlijk grotendeels overdag plaatsvinden. Als je een drukke baan hebt waar je je werk niet deels naar de avond kunt verschuiven, raad ik de cursus af.

Hoe worden de sessies georganiseerd?
We gebruiken een online whiteboard om opdrachten te maken. Voorafgaand aan de cursus geef ik je een kleine opdracht om jezelf bekend te maken met Miro (geen zorgen, het is een gebruiksvriendelijke tool die je ook zult snappen als met computers werken niet je sterkste punt is!).

Hoe ben je op het idee voor deze cursus gekomen?
Ik wilde een alternatief bieden op het zeer korte Startup Weekend en het typische 3-maanden coaching traject. Ik merkte tijdens verschillende Startup Weekends waar ik aan meedeed dat het onrealistisch is om binnen een weekend je service neer te zetten, terwijl een 3-maanden traject voor sommige mensen een te lang traject is met een te hoog prijskaartje. Daarnaast heb ik ooit een jaar aan een app gewerkt om er pas na 12 maanden achter te komen dat er geen markt was voor ons product. Toen wist ik: het faalproces moet sneller, want zo kom je er direct achter wat wel en niet werkt en kun je sneller tweaken. Vandaar deze 4-weekse cursus!

Je hebt tot hier gelezen...

Dan ben je dus geïnteresseerd. Waar wacht je nog op? Stop met twijfelen en doe mee! Ga op zoek naar jouw ideale klant, bedenk een aanbod en ervaar zelf of er een match is tussen jou, jouw ideale klant, en jouw aanbod!